ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέσεις στελεχών σε φορείς του υπουργείου Παιδείας 16/12/09


Αθήνα 16.12.2009, 2201
Μία νέα πρόσκληση, αυτή τη φορά για την πρόσληψη στελεχών στους εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Παιδείας, Εθνική Βιβλιοθήκη, Γενικό Συμβούλιο Βιβλιοθηκών και Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, δημοσιεύσε η κυβέρνηση στο δικτυακό τόπο
www.opengov.gr. Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 21 Δεκεμβρίου.

Οι θέσεις είναι:
* Εθνική Βιβλιοθήκη - Εφορευτικό Συμβούλιο (5 θέσεις) (επιστήμονες στους τομείς πολιτισμού,επιστημών ή της παραγωγής).
* Εθνική Βιβλιοθήκη (1 θέση Γενικού Διευθυντή) ( δημόσιος λειτουργός με δωδεκαετή προϋπηρεσία στο Δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα,με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στη βιβλιοθηκονομία ή πτυχίο βιβλιοθηκονομίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με εμπειρία και συνεργασία σε διεθνή προγράμματα σχετικά με το σκοπό της ΕΒΕ και άριστη γνώση μιας ξένης γλώσσας της Ε.Ε.).
* Γενικό Συμβούλιο Βιβλιοθηκών, Γενικών Αρχείων του Κράτους και Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης (1 θέση Πρόεδρος, 1 θέση Αντιπρόεδρος) (7θέσεις μέλη Δ.Σ.) (επιστήμονες του χώρου της βιβλιοθηκονομίας, της επιστήμης της πληροφόρησης, της πληροφορικής, των κοινωνικών επιστημών, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης ή της παραγωγής).
* Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (1 θέση Γενικού Διευθυντή)( κάτοχος πτυχίου ανώτατης σχολής με εμπειρία σε θέματα σχετικά με τους σκοπούς του Ινστιτούτου).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved