ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Συνεργάτη πληροφορικής ζητεί το Πανεπιστήμιο Πειραιά

 

Αθήνα 4.2.2010, 11:32

To Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διδακτική της Τεχνολογίας και Ψηφιακά Συστήματα» του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, προτίθεται να συνεργαστεί με ένα άτομο για τη τεχνική υποστήριξη των εργαστηρίων του ΠΜΣ «Διδακτική της Τεχνολογίας και Ψηφιακά Συστήματα», με σύμβαση έργου διάρκειας ενός έτους, από 1ης Μαρτίου 2010, και δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι τη λήξη του έργου, που να διαθέτει τα παρακάτω προσόντα σύμφωνα με το Ν. 2621/98.

Οι υποψήφιοι πρέπει απαραίτητα να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ Τμημάτων του ευρύτερου πεδίου της Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμο αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ σχολών της αλλοδαπής.

Επιθυμητά προσόντα είναι τα εξής:
Γνώσεις ή σχετική προϋπηρεσία σε κάποια από τα  πεδία:
- Τεχνολογίες Internet και Web, PHP, Java 
- Πληροφοριακά συστήματα  
- Βάσεις Δεδομένων
- Αντικειμενοστρεφής Προγραμματισμός
- Ανάπτυξη και συντήρηση ιστοτόπων
- Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Εκπαιδευτικού Υλικού

Ο τρόπος διαπίστωσης της συνδρομής των ανωτέρω προϋποθέσεων θα γίνει με συνέντευξη από τριμελή επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με πλήρη σφραγισμένο φάκελο που θα περιέχει βιογραφικό σημείωμα μαζί με τις απαραίτητες βεβαιώσεις εμπειρίας, τίτλους σπουδών, συστατικές επιστολές και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που κατά τη κρίση τους θα βοηθήσει την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητα των υποψηφίων. Η τελική επιλογή για τη συμπλήρωση της θέσης θα γίνει μετά από συνεντεύξεις με τους υποψήφιους που διαθέτουν τα παραπάνω απαραίτητα και επιθυμητά προσόντα. Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως είτε με συστημένη επιστολή (θα ληφθεί υπόψη η σφραγίδα του ταχυδρομείου) από 5 Φεβρουαρίου 2010 μέχρι και 15 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 14.00 στη διεύθυνση: Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς, Γρ. Λαμπράκη 122, 18532 Πειραιάς.

Στο φάκελο πρέπει να υπάρχει η ένδειξη «Τεχνική Υποστήριξη Εργαστηρίων ΠΜΣ «Διδακτική της Τεχνολογίας και Ψηφιακά Συστήματα».

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλ.: 210-4142773, ώρες 9:00 - 15:00, κα Α. Πάνου.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved