ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
1 κοινωνικός Επιστήμονας στο Κέντρο Πρόληψης Ανατολικής Θεσσαλονίκης (17/10)

Θεσσαλονίκη 17.10.2005, 19:04 
Έναν πτυχιούχο από το χώρο των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών θα προσλάβει το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ανατολικού Τομέα Νομού Θεσσαλονίκης "ΕΛΠΙΔΑ".

Θα προτιμηθούν όσοι έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών, πιστοποιημένη προϋπηρεσία σε αναγνωρισμένα προγράμματα πρόληψης ή θεραπείας, εκπαίδευση (ολοκληρωμένη ή σε εξέλιξη σε κάποια ψυχοθεραπευτική μέθοδο) και τουλάχιστον 100 ωρών σε σχετικά με το αντικείμενο θέματα, καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας (κατά προτίμηση της αγγλικής), γνώση Η/Υ. Επιπλέον θα συνεκτιμηθούν οι επικοινωνιακές δεξιότητες του υποψηφίου, όπως αυτές θα εκτιμηθούν από τη συνέντευξη.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση, βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και άλλων βεβαιώσεων, στη διεύθυνση του Κέντρου Πρόληψης (Ησιόδου 10 - Ν. Κρήνη) έως τις 31 Οκτωβρίου 2005, τις εργάσιμες ημέρες και ώρα 9 π.μ. - 2.30 μ.μ., πληρ. κ. Τσίτσελα 2310-442044-3).

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved