ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Όλες οι θέσεις ιατρών στο email σας...


....Όχι μόνο οι μόνιμες θέσεις του ΕΣΥ, αλλά και οι θέσεις τακτικού ή εποχικού προσωπικού -με σύμβαση ορισμένου χρόνου ή έργου- άλλων φορέων του δημόσιου τομέα, συμπεριλαμβανομένων των δήμων, του ΙΚΑ, των πανεπιστημιακών κλινικών, ΝΠΙΔ (Ωνάσειο, Ερρίκος Ντυνάν), κλπ. Ακόμη και εγκρίσεις θέσεων. 


Με πληρότητα, χάρις στη γνώση και στην εμπειρία της Proslipsis, αλλά και στο «προχωρημένο» λογισμικό εντοπισμού θέσεων που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, το οποίο την έχει καταστήσει ως την καλύτερη πηγή ενημέρωσης και για τις θέσεις Ιατρών.

Όλες οι προς πλήρωση θέσεις έρχονται στο email σας σχεδόν σε καθημερινή βάση με μικρό τίμημα: 25€ για έξι μήνες.

Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία, στείλτε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email) στο pr@proslipsis.gr. Αν θέλετε τιμολόγιο κι όχι απόδειξη, στείλτε και τα στοιχεία τιμολόγησης. Παράλληλα θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: 5032 011921 199,  IBAN: GR 22 0172 0320 0050 3201 1921 199 (Παναγιωτόπουλος).

Ποιότητα
Από το 2004 η Proslipsis, η πρώτη αμιγώς διαδικτυακή εφημερίδα στην Ελλάδα, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους αναγνώστες της, ενισχύοντας τη φωτεινή πλευρά του διαδικτύου.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved