ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Πρόσληψη Ιατρού βιοπαθολόγου στο ΠΕΔΥ Νοτίου Αιγαίου

 

Αθήνα 8.12.2010, 19:34

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο της Αναπτυξιακής και Ερευνητικής Σύμβασης μεταξύ ΚΕΕΛΠΝΟ και ΕΣΔΥ, του ερευνητικού έργου που προκύπτει από αυτή και βάσει των αποφάσεων της από 30/11/2010 199ης Επιτροπής Ερευνών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, αποφασίζει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη με σύμβαση ορισμένου χρόνου (ενός έτους), ενός Ιατρού βιοπαθολόγου πλήρους απασχόλησης, στο Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας (ΠΕΔΥ) Νοτίου Αιγαίου.

Οι εκάστοτε υπηρεσίες θα παρέχονται στα εργαστήρια και τις εγκαταστάσεις του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί για τη θέση Ιατρού Βιοπαθολόγου στο Π.Ε.ΔΥ. Νοτίου Αιγαίου, πρέπει να είναι κάτοχος Πανεπιστημιακού Τίτλου Τμήματος Ιατρικής της ημεδαπής ή ισότιμου αντίστοιχης ειδικότητας ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Θα συνεκτιμηθεί προηγούμενη εμπειρία του σε θέματα Δημόσιας Υγείας. Παράλληλα, ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι διαθέσιμος για εξειδικευμένη εκπαίδευση μικρής διάρκειας (εβδομάδων), σε θέματα εργαστηριακής δημόσιας υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: elke.cvs@esdy.edu.gr ή σε έντυπη μορφή στη διεύθυνση: ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ, Λ. Αλεξάνδρας 196, Αθήνα Τ.Κ.: 115 21, Υπόψη κου Δημήτρη Τριαντάφυλλου, Τηλ. Επικοινωνίας: 2132010140, με την ένδειξη «Υποβολή αίτησης για τη θέση ιατρού βιοπαθολόγου για το Π.Ε.Δ.Υ. Νοτίου Αιγαίου». Καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 18.12.2010, έως τις 14:00: Με την υποβολή του βιογραφικού σημειώματος τους οι υποψήφιοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει μετά από αξιολόγηση των βιογραφικών τους στοιχείων. Η αρμόδια επιτροπή επιλογής τηρεί το δικαίωμα κλήσης των υποψηφίων για παροχή διευκρινήσεων των στοιχείων του βιογραφικού σημειώματος του κάθε υποψηφίου.
Η ενημέρωση σχετικά με την επιλογή των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας της ΕΣΔΥ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved