ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Υπηρεσία Newsletter: Όλες οι εγκρίσεις και οι νέες θέσεις γιατρών στο e-mail σας


Αθήνα 23.12.2010

Η Proslipsis, η πληρέστερη πηγή ενημέρωσης στην Ελλάδα για τις προσλήψεις ιατρών, θέτει τώρα στην υπηρεσία των αναγνωστών της υπηρεσία newslletter για τις εγκρίσεις και τις προσφερόμενες θέσεις γιατρών του δημόσιου τομέα, εντός και εκτός ΕΣΥ.

Με συμβολικό τίμημα μπορείτε να λαμβάνετε στο e-mail σας πληρέστερη και εγκαιρότερη ενημέρωση τόσο για τις κενές θέσεις γιατρών, όσο και για τις εγκρίσεις θέσεων, σε καθημερινή βάση (πέντε ημέρες την εβδομάδα).

Πιό αναλυτικά, η ενημέρωση περιλαμβάνει:
1. Εγκρίσεις θέσεων γιατρών ΕΣΥ, Ταμείων και άλλων Οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των προκηρύξεων ΑΣΕΠ.
2. Προκηρύξεις θέσεων γιατρών ΕΣΥ, Ταμείων και άλλων Οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των προκηρύξεων ΑΣΕΠ.

Οι τιμές γνωριμίας της υπηρεσίας είναι 18,45 ευρώ για ένα εξάμηνο και 33,21 ευρώ για έναν χρόνο. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και ΦΠΑ 23%.

Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό των 17 ή 32 ευρώ (για έξι και δώδεκα μήνες αντίστοιχα) στην Τράπεζα Πειραιώς αρ. λογ.: 5032011921199 (ΙΒΑΝ: GR22 0172 0320 0050 3201 1921 199) (Παναγιωτόπουλος Ανδρέας). Ακολούθως στέλνετε e-mail με τα στοιχεία σας στην διεύθυνση info@proslipsis.gr και η υπηρεσία ενεργοποιείται αμέσως. Αν θέλετε ενημέρωση για ορισμένη ή ορισμένες ειδικότητες θα πρέπει να το επισημαίνεται στο e-mail, διαφορετικά θα λαμβάνετε ενημέρωση για όλες τις εγκρίσεις και τις θέσεις. Αν θέλετε να λάβετε στο e-mail σας το τιμολόγιο που θα εκδώσει η Proslipsis, θα πρέπει να αναγράψετε τα σχετικά στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο ή όνομα εταιρείας, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνθη, ΔΟΥ).

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που η υπηρεσία δεν σας ικανοποιήσει, διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας εντός 15 ημερών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved