ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Θέσεις Ιατρών ΕΣΥ σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα

Proslipsis.gr | Αθήνα 27.3.2017, 14:14

Θέσεις Ιατρών ΕΣΥ προκηρύσσουν τα παρακάτω Νοσηλευτικά Ιδρύματα. Για πληροφορίες και υποβολή υποψηφιοτήτων απευθυνθείτε στα τμήματα προσωπικού ή ανθρώπινου δυναμικού των Ιδρυμάτων.

Στον παρόντα πίνακα -τον πληρέστερο στην Ελλάδα -οι θέσεις παρουσιάζονται ανά φορέα και κλάδο- ειδικότητα.


ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Πατήστε πάνω στον τίτλο για να κατεβάσετε την πρόσκληση. Προσκλήσεις ενδέχεται να προστίθενται μέχρι ώρα 24:00.

* 1 Διευθυντή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμ. Α' ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμ. Α' ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμ. Β' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμ. Β' ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμ. Β' ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμ. Β' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμ. Β' ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμ. Β' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
* 1 Επιμ. Β' ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ 
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ( για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμ. Α' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ( για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμ. Α' ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ( για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμ. Β' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ( για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμ. Β' ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ( για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Διευθυντή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμ. Α' ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμ. Β' ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμ. Α' ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ
* 2 Επιμ. Β' ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμ. Β' ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ
* 1 Επιμ. Β' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
* 1 Επιμ. Β' ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμ. Β' ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ
* 1 Επιμ. Β' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ 
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή Παθολογίας 
* 2 επιμ. Α' ΜΕΘ
* 4 επιμ. Β' ΜΕΘ Proslipsis.gr
* 1 επιμ. Β' Αναισθησιολογίας ή Χειρουργικής
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 2 επιμ. Α' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ή ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 4 επιμ. Β' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προ-νοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση -διοίκηση - συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το ΤΕΠ)
* 1 επιμ. Β' ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη με εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προ-νοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση-διοίκηση -συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το ΤΕΠ)
* 1 επιμ. Β' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ ή
ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προ-νοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση-διοίκηση -συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το ΤΕΠ)
* 1 επιμ. Β' ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ ή
ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προ-νοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση-διοίκηση -συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το ΤΕΠ))
* 1 επιμ. Β' ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή Παθολογίας ή Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ
* 1 επιμ. Α' Καρδιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 1 επιμ. Α' Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 2 επιμ. Β' Παθολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 1 επιμ. Β' Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 2 επιμ. Β' Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 1 επιμ. Β' Καρδιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 1 επιμ. Β' Αναισθησιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Επιμελητή Β' ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ
* 1 Επιμελητή Β' ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ Proslipsis.gr
* 1 Επιμελητή Β' ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ
* 1 Επιμελητή Β' ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ 
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή ΤΕΠ
* 1 Επιμελητή Α' ΤΕΠ
* 1 Επιμελητή Β' ΤΕΠ
* 1 Επιμελητή Β' Χειρουργικής ΤΕΠ
* 1 Επιμελητή Β' Παθολογίας ΤΕΠ
* 1 Επιμελητή Β' Παθολογίας
* 1 Επιμελητή Β' Μαιευτικής - Γυναικολογίας
* 1 Επιμελητή Β' Γαστρεντερολογίας
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή Παθολογίας ή Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ
* 1 Επιμελητή Α' Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ
* 1 Επιμελητή Α' Παθολογίας ή Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας
* 1 Επιμελητή Β' Παθολογίας ή Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας, στο βαθμό του Επιμελητή Β`
* 3 Επιμελητές Β' Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 1 Επιμελητή Α' ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ) Proslipsis.gr
* 1 Επιμελητή Α' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 1 Επιμελητή Β' ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 1 Επιμελητή Β' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ (για το ΤΕΠ)
* 1 Επιμελητή Α' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ για το Αναισθησιολογικό Τμήμα
* 1 Επιμελητή Β' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ για το Αναισθησιολογικό Τμήμα
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Α' ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 2 Επιμελητές Β' ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Β' ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Β' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Β' ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ
* 1 Επιμελητή Β' ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ
* 1 Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση-διοίκηση-συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Α' ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Α' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή
εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Β' ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή
εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Β' ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Β' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Β' ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και
διαχείριση-διοίκηση-συντονισμό του έργου
της εφημερίας(για το Τ.Ε.Π.)
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ, στο βαθμό του Διευθυντή.
* 1 θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΊΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ, στο βαθμό του Επιμελητή Α΄.
* 1 θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ, στο βαθμό του Επιμελητή Α΄.
* 1 θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β΄.
* 2 θέσεις ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β΄.
* 1 θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β'.
* 1 θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β'. Proslipsis.gr
* 1 θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΊΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β'.
* 1 θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β΄.
* 1 θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας.
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ  - ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Α' ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Α' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Β' ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Β' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 2 επιμ. Β' Ψυχιατρικής
* 1 επιμ. Α' Παθολογίας
* 1 επιμ. Α' Αναισθησιολογίας
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π. του Γ.Ν. Μυτιλήνης) 
* 1 επιμ. Α' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π. του Γ.Ν. Μυτιλήνης) 
* 2 επιμ. Β' ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 2 ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π. του Γ.Ν. Μυτιλήνης)  Proslipsis.gr
* 1 επιμ. Α' ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ (για το Παιδιατρικό Τμήμα του Γ.Ν. Μυτιλήνης)
* 1 επιμ. Α' ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ (για το Ψυχιατρικό Τμήμα του Γ.Ν. Μυτιλήνης)
* 1 επιμ. Β' ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ(για το Μαιευτικό - Γυναικολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Μυτιλήνης)
* 1 επιμ. Β' ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ(για το Καρδιολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Μυτιλήνης)
* 1 επιμ. Β' ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή Αναισθησιολογίας ή Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.).
* 1 επιμ. Α' Παθολογίας ή Καρδιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Α' Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 επιμ. Β' Παθολογίας ή Καρδιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.).
* 1 επιμ. Β' Παθολογίας ή Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.).
* 1 επιμ. Α' Αναισθησιολογίας ή Παθολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Α΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)
* 2 Επιμελητών Β΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Β΄ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (για το Αιματολογικό τμήμα) 
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.
 Proslipsis.gr

* 1 Διευθυντή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Α΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Β΄ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και
διαχείριση-διοίκηση-συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 4 Επιμελητή Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 3 Επιμελητή Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Β΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.) 
* 1 Επιμελητή Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)
* 4 Επιμελητές Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.) 
* 1 Επιμελητή Β΄ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)  Proslipsis.gr
* 1 Επιμελητή Β΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.) 
* 2 Επιμελητές Β΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.) 
* 2 Επιμελητές Β΄ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)
* 2 Επιμελητές Β΄ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.) 
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Επιμελητή Α΄ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμελητή Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Διευθυντή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμελητή Β΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Επιμελητή Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμελητή Β΄ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμελητή Α΄ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή Παθολογίας για ΤΕΠ
* 2 επιμ. Α' Γενικής Ιατρικής για ΤΕΠ
* 1 επιμ. Β΄Παθολογίας για ΤΕΠ
* 1 επιμ. Β΄ Νευροχειρουργικής Proslipsis.gr
* 1 επιμ. Β΄ Παθολογίας
* 1 επιμ. Β΄ Ακτινοδιαγνωστικής
* 1 επιμ. Β΄ Οδοντιατρικής
* 1 επιμ. Β΄ Αναισθησιολογίας
* 1 επιμ. Β΄Ορθοπεδικής
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντή Χειρουργικής
* 1 επιμ. Β΄ Ψυχιατρικής
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Επιμελητή Β΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ
* 1 Επιμελητή Β΄ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ
* 1 Επιμελητή Β΄ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ
* 1 Επιμελητή Β΄ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ 
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018.


* 1 Διευθυντής ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ
με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην
επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή
ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη
εμπειρια και γνώση στην επέιγουσα ιατρική,
διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και
διαχείριση – διοίκηση-συντονισμό του έργου της
εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)
* 2 Επιμελητές Α΄ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία
και γνώση στη επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση
στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με
αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην
επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή
περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση –
συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το
Τ.Ε.Π.)
* 1 Επιμελητή Β΄ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία
και γνώση στη επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση
στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με
αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην
επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή
περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση –
συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το
Τ.Ε.Π.) Proslipsis.gr
* 1 Επιμελητή Α΄ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 
Αιτήσεις από 10.4.2018 μέχρι 27.4.2018. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved