ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Πρόσληψη οικογενειακών ιατρών στον ΕΟΠΥΥ
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 14.6.2017, 21:13

Ανοικτή πρόσκληση για την πλήρωση θέσεων ιδιωτών οικογενειακών ιατρών ειδικοτήτων Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής, συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ, απευθύνει το υπουργείο Υγείας, κατΆ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 6, 7 και 11 του ν. 4486/2017.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος, τίτλο ιατρικής ειδικότητας, βεβαίωση εκπλήρωσης υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ή νόμιμης απαλλαγής, εφΆ όσον αυτή είναι εκ του νόμου υποχρεωτική, πιστοποιητικό οικείου Ιατρικού Συλλόγου της χώρας, άδεια λειτουργίας ιδιωτικού ιατρείου στην ελληνική επικράτεια.

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στον ΕΟΠΥΥ μέσω της διαδικτυακής πύλης (ιστοσελίδα: https://familydoctors.eopyy.gov.gr) και μαζί με τα δηλωθέντα στοιχεία αυτής επέχει θέση
υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (ΦΕΚ 75 Α'). 

Δεν υφίσταται προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων. Η πρόσκληση ενδιαφέροντος έχει χαρακτήρα ανοικτό.

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν υποβληθεί αίτηση από τον υποψήφιο, κατά τα ανωτέρω, ο υποψήφιος δεν θα ενταχθεί στους πίνακες οικογενειακών ιατρών και, ως εκ τούτου, δεν θα του δοθεί, η δυνατότητα ένταξης στο πανελλαδικό δίκτυο ιδιωτών οικογενειακών ιατρών, συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Πρόσκληση ΕΟΠΠΥ για πρόσληψη οικογενειακών ιατρών 1462018.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved