ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Συστήνονται 45 θέσεις ειδικευμένων ιατρών και 42 Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης

Proslipsis.gr | Αθήνα 2.2.2021, 00:21

Αντικαθίσταται όπως φαίνεται παρακάτω η παρ. 1 του άρθρου 168 του ν. 4600/2019 (Α’ 43), που αφορά τη Στελέχωση δομών παροχής υπηρεσιών υγείας.

«1. Για τη βελτίωση της λειτουργίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) και των Κέντρων Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, συστήνονται στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας 45 συνολικά θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ για τη στελέχωση δόμων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.), και στα νοσοκομεία 42 συνολικά θέσεις ειδικότητας Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης αντίστοιχα, πέραν των υφιστάμενων οργανικών θέσεων. Η κατανομή των θέσεων αυτών, ανά πλήθος και ειδικότητα, στις Υ.ΠΕ. και τα Νοσοκομεία γίνεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Εσωτερικών, η οποία εκδίδεται μετά από εισήγηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕ.ΣΥ.ΠΕ.) με βάση τις ανάγκες των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

Τα παραπάνω προβλέπονται άρθρο εικοστό πρώτο του νόμου 4771|2021 για τη Σύμβαση Δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, ο οποίος δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Α' αρ. 16|2021.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved