ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Ρυθμίσεις για Φυσικούς Νοσοκομείων - Ακτινοφυσικούς Ιατρικής - Αντικατάστασης

Proslipsis.gr | Αθήνα 2.2.2021, 00:27

Αντικατθίσταται όπως φαίνεται παρακάτω η περ. α’ της παρ. 3 του άρθρου 34 του ν. 4058/2012 (Α’ 63) που αφορά Φυσικούς Νοσοκομείων - Ακτινοφυσικούς Ιατρικής - Αντικατάστασης

«3.α) Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για τη χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος Φυσικού Νοσοκομείων
- Ακτινοφυσικού Ιατρικής απαιτείται:
αα) Πτυχίο Φυσικής Πανεπιστημίου της Ελλάδας ή Δίπλωμα αποφοίτου της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π. με κατεύθυνση Εφαρμοσμένης Φυσικής ή ισότιμων σχολών άλλης χώρας.
αβ) Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην ιατρική ακτινοφυσική της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, διάρκειας τουλάχιστον ενός (1) έτους. Ο μεταπτυχιακός τίτλος αποτελεί προϋπόθεση για την έναρξη της εκπαίδευσης.
αγ) Εκπαίδευση τριετής σε ειδικά Εκπαιδευτικά Κέντρα σε νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ, Στρατιωτικά ή Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, σε θέσεις ειδικευομένων έμμισθες. Με απόφαση του Υπουργού Υγείας καθορίζονται οι προϋποθέσεις, ο τρόπος, η διαδικασία, καθώς και κάθε άλλο θέμα σχετικό με την τοποθέτηση των έμμισθων ειδικευομένων στα Νοσοκομεία».
αδ) Οι ανωτέρω θέσεις ειδικευομένων συστήνονται στα Νοσοκομεία με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Εσωτερικών. Με όμοια απόφαση μπορούν οι θέσεις αυτές να συστήνονται και μέσω μεταφοράς/μετατροπής θέσεων ειδικευομένων ιατρών. Οι πάσης φύσεως αποδοχές/αμοιβές των πτυχιούχων που τοποθετούνται στις θέσεις αυτές είναι αντίστοιχες με τις αποδοχές/αμοιβές των υπηρετούντων στον κλάδο ΠΕ Φυσικών Ακτινοφυσικών των Νοσοκομείων του ΕΣΥ».

Τα παραπάνω προβλέπονται άρθρο εικοστό δεύτερο του νόμου 4771|2021 για τη Σύμβαση Δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, ο οποίος δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Α' αρ. 16|2021.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved