ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Κατ΄ εξαίρεση η πρόσληψη ιατρικού, νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού στο υπουργείο Υγείας και στο ΙΦΕΤ

Proslipsis.gr | Αθήνα 2.2.2021, 01:11

Την κατ' εξαίρεση και με συνοπτικές διαδικασίες πρόσληψη επικουρικού ιατρικού, νοσηλευτικού και άλλου (δεν καθορίζεται)  προσωπικού στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και στο ΙΦΕΤ, προβλέπει το άρθρο τεσσαρακοστό πέμπτο του προχθεσινού νόμου 4771|2021 για τη Σύμβαση Δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Αναλυτικά, προβλέπονται τα εξής:

«1. Για την εύρυθμη λειτουργία του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού COVID-19 δύναται να προσλαμβάνεται έως την 31.7.2021, και για χρονικό διάστημα ενόςέτους, με απόφαση του αρμοδίου οργάνου του Υπουργείου Υγείας, επικουρικό ιατρικό, νοσηλευτικό, λοιπό βοηθητικό και πάσης φύσεως προσωπικό, κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων, στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, το οποίο εντάσσεται στη Γενική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την κάλυψη των αναγκών σε ιατρονοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, και να μετακινείται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε φορείς αρμόδιους για την διαχείριση του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών, ανάλογα με τις ανάγκες, χωρίς να απαιτείται η έκδοση έγκρισης της Επιτροπής της υπ’ αρ. 33/2006 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (Α’ 280).
2. Για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 δύναται να προσλαμβάνεται έως την 31.7.2021, και για χρονικό διάστημα ενός (1) έτος, με απόφαση του αρμοδίου οργάνου του Υπουργείου Υγείας, επικουρικό ιατρικό, νοσηλευτικό, λοιπό βοηθητικό και πάσης φύσεως προσωπικό, κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ ΑΕ), χωρίς να απαιτούνται η έκδοση σχετικής έγκρισης της Επιτροπής της υπ’ αρ. 33/2006 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (Α’ 280) και η εκ των πρότερων ανάληψη δέσμευσης πίστωσης του φορέα».

Ο νόμος 4771|2021 δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Α' αρ. 16|2021.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved