ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Έγκριση για πρόσληψη 543 ιατρών στα νοσοκομεία
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 8.9.2021, 13:15

To υπουργείο Υγείας ενέκρινε την προκήρυξη 543 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ των Νοσοκομείων και Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας και Κέντρων Υγείας (πρόσκληση στο συνημμένο αρχείο).

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 5 Οκτωβρίου 2021 ώρα 12.00 (μεσημέρι).

Οι αποφάσεις προκήρυξης των Νοσοκομείων και των Δ.Υ.Πε. για όλες τις θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια» και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 14 Σεπτεμβρίου 2021.


Για πληρέστερη και εγκαιρότερη ενημέρωση
__________________________


Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα και βαθμό, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Οι προσκλήσεις
H Proslipsis παρουσιάζει τις προσκλήσεις πλήρωσης των θέσεων αυτών, που εκδίδουν σταδιακά οι φορείς, στην υποκατηγορία «Θέσεις Ιατρών». 

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την απόφαση, που περιλαμβάνει και πίνακα με τις θέσεις.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - H Απόφαση για πρόσληψη 543 ιατρών στα νοσοκομεία 892021.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved