ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Θέσεις Ιατρών εκτός ΕΣΥ (24/8/10)
 

Στην παρούσα σελίδα δημοσιεύονται θέσεις γιατρών που προκηρύσσουν φορείς του δημόσιου τομέα που δεν ανήκουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ). Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή υποψηφιότητας οι ενδιαφέρομενοι πρέπει να απευθύνονται στον αντίστοιχο φορέα.

Δείτε επίσης:
w Θέσεις ιατρών ΕΣΥ
w Τηλέφωνα νοσοκομείων

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ε Ι Σ
____________________

 

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
24.8.2010
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο προκηρύσσει τη θέση Διευθυντή του A' Καρδιολογικού Τμήματος, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. 

Απαραίτητα προσόντα είναι: (α) η κατοχή τίτλου ειδικότητας καρδιολογίας τουλάχιστον από δεκαετίας, (β) αποδεδειγμένη εμπειρία σε διεθνώς αναγνωρισμένα νοσηλευτικά ιδρύματα σε όλους τους τομείς της καρδιολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στο γνωστικό αντικείμενο της επεμβατικής καρδιολογίας, (γ) αποδεδειγμένη μεταπτυχιακή εξειδίκευση σε διεθνούς κύρους ιδρύματα της αλλοδαπής.  Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε αποκτηθέντες τίτλους διεθνούς αναγνώρισης (π.χ. National Boards, MRCP, PhD), (δ) άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Προκειμένου για αλλοδαπούς υποψηφίους, απαιτείται αποδεδειγμένα άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας (ε) Διδακτορική Διατριβή (στ) αποδεδειγμένο διεθνούς απήχησης κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο.

Οι υποψήφιοι αναμένεται ότι θα έχουν τα ως άνω προσόντα για να ηγηθούν καρδιολογικού τμήματος διεθνούς επιπέδου, με μεγάλο κλινικό, επεμβατικό, συγγραφικό και ερευνητικό έργο. Επιθυμητό προσόν η εμπειρία στο χειρισμό πληροφοριακών συστημάτων και στην οργάνωση κλινικών μελετών. Διάρκεια σύμβασης: 4 έτη.  Ανώτατο όριο ηλικίας των υποψηφίων: 60 έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία και τα εξής δικαιολογητικά (εις τετραπλούν):
1. Λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα με πλήρη έκθεση της επαγγελματικής εμπειρίας συνοδευόμενο από αντίστοιχα πιστοποιητικά προϋπηρεσίας από τα νοσηλευτικά ιδρύματα στα οποία αποκτήθηκε.
2. Kατάλογο του συγγραφικού και επιστημονικού έργου του υποψηφίου, όπως επίσης και κατάλογο των αναφορών των εργασιών τους από άλλους συγγραφείς (citation index), καθώς και υπολογισμό του συντελεστού απήχησης (impact factor).
3. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος ΑΕΙ εσωτερικού ή ισότιμου πτυχίου εξωτερικού και όλων των τίτλων σπουδών (συμπεριλαμβανομένου του τίτλου κατοχής Διδακτορικής Διατριβής), βεβαιώσεων ή πιστοποιητικών επιστημονικής και επαγγελματικής δραστηριότητας.
4. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλου ειδικότητας, άδειας άσκησης επαγγέλματος, ταυτότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου.
5. Πιστοποιητικά από τα οποία αποδεικνύεται η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (για τους αλλοδαπούς υποψηφίους απαιτείται πιστοποιητικό άριστης γνώσης της ελληνικής).
6. Επικυρωμένο αντίγραφο Διδακτορικού Διπλώματος, το οποίο αποτελεί απαραίτητο προσόν.
7. Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικού γεννήσεως.
8. Απόσπασμα ποινικού μητρώου.
9. Πιστοποιητικό εκπλήρωσης της στρατολογικής υποχρέωσης ή νόμιμης απαλλαγής του υποψηφίου από αυτήν (για τους άρρενες υποψηφίους).

Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή αποστέλλονται με επιστολή επί αποδείξει με ημερομηνία αποστολής έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2010 στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (Λ. Συγγρού 356, 176 74 Καλλιθέα- τηλ. +30 210 94 93 103) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 έως 13:00. Αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο παρελθόν δεν θα ληφθούν υπόψη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Προκήρυξη Λιμενικού (αρχείο pdf 253 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved