ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια Επιστροφή    
Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια

Proslipsis.gr | Αθήνα 17.04.2024, 02:02

Στην παρούσα σελίδα η Proslipsis δημοσιεύει πρόωρα όλες τις εγκρίσεις του Υπουργείου Παιδείας, των Πανεπιστημίων και άλλων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπως η Σχολή Ικάρων, η Σχολή Ευελπίδων, οι Εκκλησιαστικές Ακαδημίες κ.ά., για την πλήρωση θέσεων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), όπως αυτές δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Επιπλέον, για θέσεις ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ.

Λίγο αργότερα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα εκδίδουν προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων διάρκειας 60 ημερών. 

Επισημαίνεται ότι η Proslipsis παρέχει συνδρομητικά συνολική ενημέρωση για τις θέσεις στην Εκπαίδευση και στην Έρευνα (ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ, με υποτροφία, για διδακτορικές σπουδές, για έρευνα, διδασκόντων κ.ά.), με μικρή οικονομική συνδρομή, σχεδόν σε καθημερινή βάση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (δείτε περισσότερα). 

* Η Proslipsis διαθέτει αρχείο θέσεων ΔΕΠ από το 2006 μέχρι σήμερα. Για να δείτε παλαιές εγκρίσεις των ΤΕΙ, πριν από την ενοποίησή τους με τις θέσεις των Πανεπιστημίων, πατήστε εδώ.
 Proslipsis.gr


Ο Ι    Θ Ε Σ Ε Ι Σ
(Θέσεις ενδέχεται να προστίθενται μέχρι ώρα 24:00)


 Prorslipsis.gr
ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
Τομέας Ναυπηγικής και Ναυτικής Μηχανολογίας
Μία θέση μέλους ΔΕΠ, στη βαθμίδα του Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Ναυτικές Μηχανές Εσωτερικής Καύσεως - Diesel».
Τομέας Ηλεκτρονικής και Τηλεπικοινωνιών
Μία θέση μέλους ΔΕΠ, στη βαθμίδα του Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Ναυτικά ασύρματα και μικροκυματικά συστήματα, ραδιοζεύξεις, ηλεκτρομαγνητικές εφαρμογές και μετρήσεις».


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 
Μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο:«Διαπολιτισμική Αγωγή».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μια θέση Καθηγητή του τμήματος Νοσηλευτικής, της σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Νοσηλευτική ψυχικής υγείας».


ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Prorslipsis.gr
ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Μία κενή θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Νοσηλευτική Δημόσιας Υγείας - Πρόληψη»._________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________________
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Μία θέση μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Ανθρωπολογία της Θρησκείας, της Τελετουργίας και των Συμβολικών Συστημάτων».

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Προκήρυξη μιας θέσης μέλους ΔΕΠ στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, και στο γνωστικό αντικείμενο «Θεωρία της Διερμηνείας, με δυνατότητα ταυτόχρονης και διαδοχικής διερμηνείας από τα Αγγλικά ή/και τα Γερμανικά προς τα Ελληνικά».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 
ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ
Μία κενή θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή/της Επίκουρης Καθηγήτριας με γνωστικό αντικείμενο «Θεωρητική Φυσική Υψηλών Ενεργειών και Στοιχειώδη Σωμάτια, Βαρύτητα και Κοσμολογία».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 
ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Prorslipsis.gr
Μία κενή θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή/της Επίκουρης Καθηγήτριας με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Βιοχημεία». 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved