ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Αίτημα για 3.030 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

 

Αθήνα 30.6.2010, 13:22

Αίτημα έγκρισης κονδυλίων για την πρόσληψη στα δημόσια σχολεία 2.550 αναπληρωτών εκπαιδευτικών και 480 ειδικών εκπαιδευτικών (εργοθεραπευτών, λογοθεραπευτών, φυσικοθεραπευτών, ψυχολόγων, κ.λπ.), υπέβαλε το υπουργείο Παιδείας στο υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με όσα είπε χθες στη Βουλή η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου αναφέρθηκε και στον επικείμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 500 εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής (δασκάλων και νηπιαγωγών), διαβεβαιώνοντας ότι θα διεξαχθεί εντός του έτους, παρότι μέχρι στιγμής το υπουργείο δεν έχει παραδώσει στο ΑΣΕΠ το απαραίτητο για τη σύνταξη της προκήρυξης υλικό. Από το ΑΣΕΠ μάλιστα επισημαίνουν ότι οι θέσεις που θα προκηρυχθούν δεν θα είναι 500, όπως αναφέρει το υπουργείο, αλλά περίπου 300, καθώς οι υπόλοιπες θα καλυφθούν από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Τέλος, η κ. Χριστοφιλοπούλου αναφέρθηκε και στους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ61 - 71, λέγοντας ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν αγνοημένοι από το κράτος, καθώς δεν τους παρέχονταν η δυνατότητα συμμετοχής στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved