ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: 3.600 θέσεις στην προκήρυξη της χρονιάς (18/11/05)


Αθήνα 18.11.2005, 17:30
Στις περίπου 3.600 θα ανέρχονται τελικά οι θέσεις που θα περιλαμβάνει η προκήρυξη της χρονιάς, για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού σε φορείς υγείας και κοινωνικής ασφάλισης, που επεξεργάζεται αυτήν την περίοδο το ΑΣΕΠ.

Ο αριθμός αυτός προκύπτει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκέντρωσης των αιτημάτων των φορέων από το ΑΣΕΠ, το οποίο ελπίζει ότι θα εκδώσει την προκήρυξη περί τα μέσα Δεκεμβρίου, εφόσον ξεπεραστούν σύντομα ορισμένες διαδικαστικές εκκρεμότητες με μερικούς φορείς.

Η προκήρυξη θα αφορά την πλήρωση θέσεων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, κλάδων – ειδικοτήτων διοικητικού, παραϊατρικού, τεχνικού, διοικητικού, επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού, σε νοσηλευτικά και φορείς υγείας, καθώς και σε ασφαλιστικούς φορείς, με την μερίδα του λέοντος των θέσεων να κατανέμεται σε υπηρεσίες του ΙΚΑ.

Οι θέσεις θα κατανέμονται σε υπηρεσίες των φορέων σε όλη την Ελλάδα και θα καλυφθούν με την διαδικασία της σειράς προτεραιότητας, ενώ η προκήρυξη θα δημοσιευθεί στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και σε αυτήν θα ορίζεται και η εικοσαήμερη προθεσμία ταχυδρομικής αποστολής των αιτήσεων (στον ειδικό φάκελο) στο ΑΣΕΠ.

Σχετικά είναι προηγούμενα –αποκλειστικά- δημοσιεύματα της proslipsis, στα οποία μπορείτε να μεταφερθείτε πατώντας εδώ.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved