ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Επιπλέον χρήματα για θέσεις ΔΕΠ και π.δ. 407 (10/2/06)


AΘήνα 10.2.2006, 15:24
Εγκρίθηκε από το υπουργείο Παιδείας η διάθεση από τον τακτικό προϋπολογισμό 101 πιστώσεων, επιπλέον των ήδη εγκεκριμένων, για την πλήρωση θέσεων εκτάκτου διδακτικού προσωπικού στα Πανεπιστήμια, σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 407/80.

Με άλλη απόφαση διατέθηκαν 300 πιστώσεις για διορισμούς μελών ΔΕΠ που εκκρεμούσαν, ενώ εντός του 2006 θα δοθούν επιπλέον πιστώσεις για νέους διορισμούς μελών ΔΕΠ των Πανεπιστημίων.

Οι σχετικοί φάκελοι απεστάλησαν ήδη στο Γενικό Λογιστήριο με απόλυτη σειρά προτεραιότητας (ημερομηνία εισόδου σχετικών εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας) προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διορισμοί.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved