ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
81 Ψυχολόγους, Κοινωνιολόγους και Μεταφραστές - Διερμηνείς θα προσλάβει η Ελληνική Αστυνομία

 

Αθήνα 5.2.2011, 18:00

Συνολικά 81 ψυχολόγους, κοινωνιολόγους και μεταφραστές - διερμηνείς θα προσλάβει η Ελληνική Αστυνομία.

Eιδικότερα, στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας θα απασχοληθούν με σύμβαση μίσθωσης έργου, σύμφωνα με το άρθρο 6 του ν. 2527/97, 27 Ψυχολόγοι, 27 Κοινωνικοί Λειτουργοί και 27 Μεταφραστές - Διερμηνείς για τις γλώσσες Αραβική, Φαρσί, Ουρντού και Παστού.

Έργο των Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών θα είναι η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε παρανόμως εισερχόμενους αλλοδαπούς, που κρατούνται σε Ειδικούς Χώρους Παραμονής Αλλοδαπών (ΕΧΠΑ) ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο κράτησης της Ελληνικής Αστυνομίας και τελούν υπό καθεστώς επιστροφής στις χώρες προέλευσης - καταγωγής τους.

Έργο των Μεταφραστών - Διερμηνέων είναι η μετάφραση εγγράφων των βασικών σημείων των αποφάσεων επιστροφής (απέλασης) των ως άνω αλλοδαπών, καθώς και η διερμηνεία κατά τη διάρκεια της εξέτασης - ταυτοποίησης αυτών.

Οι συμβάσεις μίσθωσης έργου θα πρέπει να συναφθούν το αργότερο μέχρι την 30 Ιουνίου 2011 και το χρονικό διάστημα εντός του οποίου πρέπει να ολοκληρωθεί το έργο, ορίζεται σε 6 μήνες.

Ως τόπος εκτέλεσης του έργου ορίζεται η Αθήνα, ωστόσο, λόγω της ιδιομορφίας του θέματος (αριθμός εισερχομένων λαθρομεταναστών, μη προβλέψιμα σημεία εισόδου, χρονικό διάστημα εισόδου, σημεία που συγκεντρώνονται κ.λπ.), θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους και στα παρακάτω σημεία όπου κρατούνται αλλοδαποί: Ορεστιάδα, Λέσβο, Σάμο, Χίο, Δωδεκάνησα και Αχαΐα, με ίδια, όμως, έξοδα μετάβασης και παραμονής, χωρίς δικαιολόγηση περαιτέρω εξόδων, πέραν αυτών που προβλέπονται από τη Σύμβαση Μίσθωσης Έργου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved