ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ "P": Ολόκληρη η προκήρυξη ΑΣΕΠ με 683 τακτικές θέσεις ΥΕ σε φορείς υγείας και ασφάλισης (11/4/06)
 


Αθήνα 11.4.2006, 17:29
Συνολικά 683 απόφοιτοι ΥΕ θα προσληφθούν σε τακτικές θέσεις διαφόρων φορέων υγείας και ασφάλισης, μέσω προκήρυξης που ολοκλήρωσε ήδη το ΑΣΕΠ και απέστειλε προς εκτύπωση στο Εθνικό Τυπογραφείο, από το οποίο αναμένεται να εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες.

Οι προσλήψεις αφορούν αποφοίτους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), δηλαδή τριτάξιου Γυμνασίου και του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, σε θέσεις που κατανέμονται σε φορείς του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών), στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, στο Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής (Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων), στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος, στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στο Ταμείο Ασφαλίσεως Ξενοδοχοϋπαλλήλων (Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας) και στο Ταμείο Συντάξεως και Αυτασφαλίσεως Υγειονομικών (ΤΣΑΥ).

Ολόκληρη την τελική προκήρυξη του ΑΣΕΠ παρουσιάζει κατ’
αποκλειστικότητα η Proslipsis στο συνημμένο αρχείο. Όπως αναφέρεται σε αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά στο ΑΣΕΠ αιτήσεις και δικαιολογητικά, μέχρι και 31 Μαΐου 2006.

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H τελική προκήρυξη για τις 683 θέσεις ΥΕ (αρχείο PDF 471 KB)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved