ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχονται 680 προσλήψεις σε αρχαιολογικούς χώρους
 

 

Αθήνα 2.4.2012, 22:32

Την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 680 εποχικών υπαλλήλων (Φυλάκων και Καθαριότητας), για 5μηνη απασχόληση, ενέκρινε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το προσωπικό αυτό θα καλύψει επείγουσες και επιτακτικές ανάγκες, των Υπηρεσιών του υπουργείου, στις Περιφερειακές και Ειδικές Περιφερειακές Υπηρεσίες της Γενικής ∆ιεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονοµιάς καθώς και της Γενικής ∆ιεύθυνσης Αναστήλωσης Μουσείων και Τεχνικών Έργων. Θα παρέχει κάθε δυνατή επικουρία για την εύρυθµη λειτουργία των Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων και για τη
διατήρηση της καθαριότητας του χώρου που εποπτεύουν.

Η πρόσληψη θα γίνει σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/94, δηλαδή σύμφωνα με όσα προβλέπονται στις προσλήψεις εποχικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, όπου λαμβάνονται υπόψη κυρίως κοινωνικά κριτήρια και ατομικές ιδιότητες.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πίνακα με την κατανομή των θέσεων.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τις θέσεις (αρχείο pdf 108 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved