ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Ανακλήθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 225 εξωτερικών φρουρών (10/5/06)


Aθήνα 10.5.2006, 12:32
Eκδόθηκε αλλά ανακλήθηκε προκειμένου να προσαρμοσθεί στον νόμο για τους τρίτεκνους, η προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για την πλήρωση 225 τακτικών θέσεων ΔΕ Προσωπικού εξωτερικής φρούρησης σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Πρόκειται για την προκήρυξη που έχει ήδη αναγγείλει η Proslipsis και η οποία με την υπ’ αριθ. 46475/4-5-2006 απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης ανακαλείται προκειμένου να εκδοθεί νέα. Οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση μετά την έκδοση της νέας προκήρυξης.

Στην εκδοθείσα προκήρυξη προβλέπονταν η πρόσληψη 225 εξωτερικών φρουρών, αποφοίτων Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης, με ύψος τουλάχιστον 1.70 μ. και γεννηθέντων κατά τα έτη 1976 έως 1985, στις φυλακές Αυλώνα, Ναυπλίου, Ελαιώνα Θηβών, Κω, Χαλκίδας και Αλικαρνασσού.

Η Proslipsis γνώριζε ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη θα αποσυρθεί, γι' αυτό και δεν την δημοσίευσε.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved