ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Προκήρυξη και για 970 θέσεις ΔΕ εκδίδει το ΑΣΕΠ (2/6/06)


Αθήνα 2.6.2006, 11:31
Το δρόμο προς το Εθνικό Τυπογραφείο για εκτύπωση αναμένεται να πάρει τις προσεχείς ημέρες και η τέταρτη και τελευταία προκήρυξη του ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε φορείς υγείας, ασφάλισης και άλλους. Θα περιλαμβάνει 970 τακτικές θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) κλάδων διοικητικού – λογιστικού, παραϊατρικών επαγγελμάτων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών κ.ά.

Oι θέσεις, που θα καλυφθούν με την διαδικασία της σειράς προτεραιότητας, κατανέμονται πανελλαδικά σε φορείς του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών), στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, στο Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής (Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων), σε Νοσοκομεία, στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος, στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στο Ταμείο Ασφαλίσεως Ξενοδοχοϋπαλλήλων (Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας) κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη σταλεί για εκτύπωση δύο μεγάλες προκηρύξεις που προβλέπουν αντίστοιχα την πρόσληψη 737 αποφοίτων ΠΕ και 1.426 αποφοίτων ΤΕ, ενώ εκδόθηκε η προκήρυξη για 683 θέσεις της ΥΕ κατηγορίας.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved