ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Διαγωνισμός εκπαιδευτικών: Θα προκηρυχθούν πάνω από 7.000 θέσεις (5/7/06)


Αθήνα 5.7.2006, 13:24
Αυξημένες θα είναι οι θέσεις του επικείμενου διαγωνισμού των εκπαιδευτικών σε σχέση με τον προηγούμενο, όπως και οι θέσεις των βασικών κλάδων - ειδικοτήτων. Αντίθετα με τις φημολογίες, θα προκηρυχθούν τόσο θέσεις γυμναστών όσο και πληροφορικής, αισθητά όμως λιγότερες από αυτές του προηγούμενου διαγωνισμού. Η προκήρυξη θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ στο τέλος του Ιουλίου ή στις αρχές του Αυγούστου και η υποβολή των δικαιολογητικών θα διαρκεί 20 ημέρες.

Την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Παιδείας θα παραλάβει την εξεταστέα ύλη από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και θα προχωρήσει τα διαδικαστικά θέματα του διαγωνισμού, ενημερώνοντας σχετικά και το ΑΣΕΠ, το οποίο έχει ήδη επεξεργαστεί σχέδιο της προκήρυξης και είναι σε θέση να την στείλει προς εκτύπωση στο Εθνικό Τυπογραφείο μέσα σε δύο ημέρες από την στιγμή που θα περιέλθουν στην κατοχή του όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Ήδη χθες ψηφίστηκε από την Βουλή ο νόμος του υπουργείου Παιδείας για την επαγγελματική εκπαίδευση, που περιλαμβάνει διατάξεις σχετικές με τον διαγωνισμό, όπως ο διαχωρισμός του κλάδου των φυσικών και των μουσικών, η μείωση των βάσεων εισαγωγής κ.λπ., αλλαγές που παρουσίασε πρώτη η Proslipsis εδώ και περίπου ένα μήνα.

Από τους υποψηφίους του επικείμενου διαγωνισμού δεν θα ζητείται γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα σχετική νομοθετική ρύθμιση και είναι πλέον αργά να γίνει κάτι τέτοιο.

Στα παραπάνω συνοψίζονται οι τελευταίες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, πτυχές του οποίου θα αρχίσει να παρουσιάζει η Proslipsis από τις επόμενες κι όλας ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στον προηγούμενο διαγωνισμό 2004 προκηρύχθηκαν συνολικά 7.607 θέσεις. Λόγω της λειτουργίας των ΕΠΑΛ και της εισαγωγής μαθημάτων γενικής παιδείας κ.λπ., στον επικείμενο αυξημένες θα είναι οι θέσεις των βασικών κλάδων – ειδικοτήτων, όπως δασκάλων, νηπιαγωγών, φιλολόγων, μαθηματικών, φυσικών κ. ά.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved