ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
5.655 προσλήψεις ενέκρινε το υπουργείο Πολιτισμού (πίνακας)

Αθήνα 27.2.2014, 10:12

Έγκριση για πλήρωση 5.655 θέσεων εποχικού προσωπικού σε ΕΚΠΑ - ΕΒΑ και άλλες υπηρεσίες τοου, ενέκρινε το υπουργείο Πολιτισμού (πίνακας παρακάτω).

Ειδικότερα, οι προσλήψεις αφορούν ειδικότητες όπως ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Μηχανικοί, ΠΕ πληροφορικής, ΤΕ λογιστές, ΤΕ Πληροφορικής, ΔΕ Διοικητικοί, ΔΕ Φύλακες, ΥΕ εργάτες και άλλες, µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, διάρκειας ενός έτους, στην Γενική ∆ιεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονοµιάς και στην Υπηρεσία Συντήρησης Μνηµείων Ακρόπολης, για την υλοποίηση έργων ΕΣΠΑ και συγχρηµατοδοτούµενων έργων τρίτων.

Περίπου 700 από τις θέσεις αυτές περνάνε μέσω ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα υπάγονται στο άρθρο 21 του ν. 2190/94 για το εποχικό προσωπικό. Οι υπόλοιπες γίνονται με κριτήρια ΑΣΕΠ αλλά δεν ελέχγονται από αυτό. Γενικώς, οι προσλήψεις που συγχρηματοδούνται από κοινοτικά προγράμματα δύνανται να παρατείνονται με απόφαση του φορέα.

Το υπουργείο προέβη σε δύο ανακοινώσεις. Η Proslipsis, η οποία δημοσιεύει αναλυτικά αυτές τις θέσεις στην κατηγορία "εποχικό προσωπικό", παρουσιάζει την τελευταία και ορθή απόφαση.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved