ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Αίτημα για 651 προσλήψεις στα ΑΕΙ

Aθήνα 6.2.2014, 22:12

Συνολικά 651 θέσεις προσωπικού διαφόρων κατηγοριών περιλαμβάνει ο προγραμματισμός προσλήψεων του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ-ΑΣΠΑΙΤΕ) του 2014. Το σχετικό αίτημα διαβιβάσθηκε στα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης για έγκριση. 

Συγκεκριμένα, αφορά προσλήψεις:
- Στα Πανεπιστήμια: 356 μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), 80 μέλη Ερευνητικού και Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΕΔΙΠ) και 30 μελη Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΠ).
- Στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και την ΑΣΠΑΙΤΕ: 100 τακτικών μελών Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΠ) και 85 Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΠ).

O υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος δήλωσε σχετικά: «Με τον προγραμματισμό κατανομής των μελών εκπαιδευτικού προσωπικού και μελών Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού για τα Πανεπιστήμια, τα ΤΕΙ και την ΑΣΠΑΙΤΕ, ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό τους. Παράλληλα,  δίνουμε τέλος στην ομηρία επιστημονικού δυναμικού, το οποίο είχε εκλεγεί και εκκρεμούσε ο διορισμός του λόγω έλλειψης πιστώσεων, για μεγάλο χρονικό διάστημα».

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved