ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Την Παρασκευή η προκήρυξη ΑΣΕΠ για 970 αποφοίτους ΔΕ (19/7/06)


Αθήνα 19.7.2006, 17:52
Την Παρασκευή το μεσημέρι θα εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο η τρίτη και τελευταία μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που θα κλείσει τον κύκλο των προσλήψεων σε φορείς κυρίως ασφάλισης και υγείας.


Πρόκειται για την προκήρυξη της ΔΕ κατηγορίας, μέσω της οποίας θα καλυφθούν συνολικά 970 τακτικές θέσεις διαφόρων κλάδων ειδικοτήτων. Η προκήρυξη θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ αρ. 259/2006, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν απευθυνόμενοι στο Εθνικό Τυπογραφείο και τα Παραρτήματά του ή στον δικτυακό του τόπο www.et.gr (αναζητήσεις/δωρεάν ΦΕΚ/τεύχος ΑΣΕΠ).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις τους στο ΑΣΕΠ μέχρι 11 Αυγούστου 2006. Οι αιτήσεις αποστέλλονται ταχυδρομικά στον ειδικό φάκελο ASEP POST, που διατίθεται από το καταστήματα των ΕΛΤΑ. 

Όπως είναι γνωστό την προκήρυξη δημοσίευσε κατ' αποκλειστικότητα η Proslipsis εδώ και περίπου ένα μήνα. Για να την κατεβάσετε πατήστε
εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλες δύο προκηρύξεις, της ΤΕ και ΠΕ κατηγορίας, αντίστοιχα, έχουν ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υποβάλλονται αιτήσεις.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved