ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη των ΚΕΠ (28/7/06)


Αθήνα 28.7.2006, 16:05
Στο Εθνικό Τυπογραφείο προς εκτύπωση έστειλε σήμερα το ΑΣΕΠ την… πολύπαθη προκήρυξη για την πρόσληψη στα ΚΕΠ 1.950 τακτικών υπάλλήλων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, η οποία όμως στην ουσία αφορά την μονιμοποίηση των ήδη εργαζομένων σε αυτά με σύμβαση έργου.

Εκτός απροόπτου, η προκήρυξη θα εκδοθεί σε περίπου 10 ημέρες, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα καθοριστεί και η εικοσαήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Κατά τα άλλα, στην προκήρυξη αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να γνωρίζουν πληροφορική και ξένη γλώσσα, ενώ ως βασικό κριτήριο επιλογής θέτει την προϋπηρεσία στο αντικείμενο εργασίας των ΚΕΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών, το 2007 θα εκδοθεί και δεύτερη, ανάλογη προκήρυξη για την πλήρωση 514 θέσεων.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved