ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Προεκλογικές προσλήψεις δημοτικών αστυνομικών (23/8/06)


Αθήνα 23.8.2006, 20:33
Προσλήψεις δημοτικών αστυνομικών σε δήμους της χώρας "μαγειρεύει" η κυβέρνηση λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την διενέργεια των δημοτικών εκλογών.

Οι -εκτός ΑΣΕΠ- προσλήψεις θα γίνουν μέσω προκηρύξεων που θα εκδώσουν τις προσεχείς ημέρες οι Περιφέρειες της χώρας και σύμφωνα με όσα ορίζονται στο σχετικά πρόσφατο Προεδρικό Διάταγμα 135/2006 (εκδόθηκε τον Ιούλιο), που καθορίζει το σύστημα πρόσληψης του ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας και τον τρόπο εκπαίδευσής του.

Σύμφωνα με αυτό, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

- Να είναι Έλληνες πολίτες και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νομίμως απαλλαγεί από αυτές.

- Να έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί, προκειμένου για τους κλάδους ΠΕ23 και ΤΕ23, το 30ό έτος και για τον κλάδο ΔΕ23, το 26° έτος.

- Να μην έχουν νομικό κώλυμα και να μην έχουν στερηθεί των πολιτικών δικαιωμάτων τους.

- Να μην έχουν απολυθεί από δημόσια υπηρεσία ή Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσης ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζόμενου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

- Να έχουν ανάστημα, χωρίς υποδήματα, τουλάχιστον 1,67 μ, οι γυναίκες και 1,70 μ. οι άνδρες.

- Να έχουν τις προϋποθέσεις για την υπαγωγή τους σε έναν από τους κλάδους ΠΕ23, ΤΕ23 και ΔΕ23.

- Να διαθέτουν γνώση τουλάχιστον μίας εκ των γλωσσών Αγγλικής, ή Γαλλικής, ή Ιταλικής, ή Γερμανικής, ή Ισπανικής σε επίπεδο τουλάχιστον «Πολύ Καλά» προκειμένου για τους αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ και «Καλά» προκειμένου για τους αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η γνώση της οποίας πιστοποιείται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

- Να έχουν γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

- Να είναι κάτοχοι ερασιτεχνικής άδειας οδήγησης αυτοκινήτου ή δίκυκλης μηχανής, τουλάχιστον 50 κ.ε.

- Να έχουν την ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και τα διανοητικά προσόντα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης τους.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσόντα, τον τρόπο επιλογής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κ.λπ., περιγράφονται στο εν λόγω π.δ., που δημοσιεύει η Proslipsis στην κατηγορία "Νομοθεσία Προσλήψεων". Για να μεταφερθείτε σε αυτό, πατήστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved