ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχονται 185 προσλήψεις στο ΕΚΑΒ (6/9/06)


Αθήνα 6.9.2006, 22:12
Συνολικά 185 θέσεις τακτικού προσωπικού της ειδικότητας «Διασώστης – πλήρωμα ασθενοφόρου» θα πληρωθούν μέσω προκήρυξης ΑΣΕΠ που θα εκδοθεί τις προσεχείς εβδομάδες από το Εθνικό Τυπογραφείο.

Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει με την διαδικασια της σειράς προτεραιότητας, κατά την οποία θα προτάσσονται οι υποψήφιοι που έχουν πτυχίο του ΙΕΚ ΕΚΑΒ.

Η προκήρυξη θα περιλαμβάνει και θέσεις προστατευομένων του ν. 2643/98, δηλαδή πολυτέκνων, τριτέκνων, ΑΜΕΑ και αντιστασιακών. Οι θέσεις αυτές εκχωρούνται στον ΟΑΕΔ ο οποίος σχεδόν κάθε δύο χρόνια εκδίδει προσκλήσεις και διενεργεί την σχετική επιλογή, συνήθως με αρκετές καθυστερήσεις που φτάνουν και τα πέντε χρόνιας. Οι θέσεις αυτές είναι:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΜΕΑ 1, ΖΑΚΥΝΘΟΣ: ΑΜΕΑ 1, ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: ΑΜΕΑ 1, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΑΜΕΑ 1, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ: Πολυτέκνων 1, ΔΡΑΜΑΣ: Πολυτέκνων 1, ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: Εθνικής Αντίστασης 1, ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Έμμεση ΑΜΕΑ 1, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Αναπήρων Πολέμου 1, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Τέκνων ΑΜΕΑ 1, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Τριτέκνων 1, ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Τριτέκνων 1, ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τριτέκνων 1, ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Τριτέκνων 1.

Την προκήρυξη θα παρουσιάσει η Proslipsis σύντομα.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved