ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται γραπτός διαγωνισμός για 128 προσλήψεις στην Τράπεζα Ελλάδος (15/9/06)


Αθήνα 15.9.2006, 13:51
@ΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Γραπτό διαγωνισμό για την πλήρωση 128 θέσεων τακτικού προσωπικού στην Τράπεζα της Ελλάδας, προετοιμάζει το ΑΣΕΠ.

Μέσω του διαγωνισμού θα καλυφθούν θέσεις του διοικητικού κλάδου και ειδικότερα 58 πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ) και 70 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ). 

Η σχετική προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί σε μερικές εβδομάδες, ενώ οι εξετάσεις θα διεξαχθούν -κατά πάσα πιθανότητα- μετά τον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών, για τον οποίο οι τελευταίες πληροφορίες από το ΑΣΕΠ αναφέρουν ότι θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2007.

Σημειώνεται ότι στον διαγωνισμό της Τράπεζας μπορούν να συμμετάσχουν υποψήφιοι ΠΕ ανεξαρτήτως τίτλου σπουδών, καθώς και όσοι διαθέτουν ισότιμο τίτλο σπουδών πανεπιστημίου της αλλοδαπής, ακόμη και αν αυτός δεν διαθέτει αντιστοιχία.

Συνέντευξη
Εν τω μεταξύ, συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης θα παραχωρήσει την ερχόμενη Πέμπτη στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Γιώργος Βέης. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Βέης θα παρουσιάσει αναλυτικά τα τεστ, το νέο μέτρο αξιολογήσης των υποψηφίων που θα τεθεί σε εφαρμογή τους πρώτους μήνες του 2007.


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved