ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται προκήρυξη ΑΣΕΠ για πρόσληψη 9 μελών - Νομικών στην ΑΕΠΠ | 6.10.2017

Αθήνα 6.10.2017, 17:06

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (με κωδικό 4E/2017) για την επιλογή εννέα μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) με θητεία πέντε ετών, σύμφωνα με το ν. 4412/2016 και το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει, απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσιοποίηση το ΑΣΕΠ.

Οι θέσεις αφορούν Νομικούς με εξειδίκευση στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων, με:
- Πτυχίο ή δίπλωμα Τμήματος Νομικής ΑΕΙ και 
Διδακτορικό δίπλωμα στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων 
ή Μεταπτυχιακό τίτλος σπουδών στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου
ή εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων ετών στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών και μια τουλάχιστον δημοσίευση ή επιστημονική ανακοίνωση σε θέμα σχετικό με το περιεχόμενο των θέσεων.

Για όλες τις θέσεις απαιτείται η άριστη ή η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής (τα σχετικά με την απόδειξη της γνώσης της ξένης γλώσσας.

Κατά την πρώτη εφαρμογή του νόμου 4412/2016, όπως ισχύει μετά την απόφαση επιλογής των τριάντα (30) μελών, κληρώνονται δέκα μέλη τα οποία διορίζονται για θητεία 3 ετών.

Σύμφωνα με το από 12.5.2017 Πρακτικό Δημόσιας Κλήρωσης του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τις εννέα θέσεις που επαναπροκηρύσσονται, στις τέσσερις θέσεις θα διοριστούν μέλη, μετά από κλήρωση με τριετή θητεία και στις υπόλοιπες πέντε θέσεις θα διοριστούν μέλη με πενταετή θητεία.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved