ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται προκήρυξη ΑΣΕΠ για 200 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού

Proslipsis.gr | Αθήνα 20.12.2017, 15:31

Επίκειται η έκδοση προκήρυξης από το ΑΣΕΠ για την πλήρωση με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας (αξιολογούνται τα ειδικά προσόντα και ιδιότητες) 200 κενών οργανικών θέσεων του κλάδου ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ήδη το υπουργείο Εργασίας καθόρισε σε 14 τον αριθμό των θέσεων που εκχωρούνται στον ΟΑΕΔ για να τις καλύψει μετά από τουλάχιστον μια πενταετία (!) από πρόσωπα που προστατεύονται από το ν. 2643/1998, δηλαδή πολυτέκνους, άτομα με αναπηρία, τέκνα αντιστασιακών κ.ά.

Να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη είναι έτερη προκήρυξη του υπουργείου Πολιτισμού για την πρόσληψη: ΠΕ Αρχαιολόγων, ΠΕ Διοικητικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΤΕ Διοικητικού, ΤΕ Πληροφορικής, ΔΕ Διοικητικών, ΔΕ Φυλάκων. Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, λήγει με την πάροδο της 29ης Ιανουαρίου 2018.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved