ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Σύσταση 507 θέσεων στα νοσοκομεία

Proslipsis.gr | Αθήνα 23.10.2018, 11:48

Στη στελέχωση του ΕΣΥ με ιατρικό και λοιπό προσωπικό αναφέρεται το άρθρο ένατο του πρόσφατου νόμου 4546|2018 «Κύρωση Σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης», του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (ΩΚΚ) και του Ελληνικού Δημοσίου και λοιπές διατάξεις».

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, για τη βελτίωση της λειτουργίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) συνιστώνται:
α) στις Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών (Δ.Υ.ΠΕ.), για τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, 182 συνολικά θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ, πέραν των υφισταμένων οργανικών θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ. Η κατανομή των θέσεων αυτών, ανά πλήθος και ειδικότητα, γίνεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,
β) στις Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών (Δ.Υ.ΠΕ.), για τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, και στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, 325 συνολικά θέσεις νοσηλευτικού και λοιπού, πλην ιατρών, προσωπικού, πέραν των ήδη υφισταμένων οργανικών θέσεων. Οι θέσεις αυτές, όσον αφορά τα νοσοκομεία του ΕΣΥ δεν συνυπολογίζονται στα ποσοστά του άρθρου 9 του π.δ. 87/1986 (Α΄ 32) και κατανέμονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανά πλήθος, κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα, στις Δ.Υ.ΠΕ., για τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και στα νοσοκομεία.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved