ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Από 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία

Proslipsis.gr | Αθήνα 31.10.2018, 12:10

Στις 15 Νοεμβρίου 2018 στις 12:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η -περίπλοκη- ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής νέων αιτήσεων για θέσεις επικουρικού προσωπικού, πλην γιατρών, στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στον ειδικό δικτυακό τόπο που έφτιαξε το υπουργείο Υγείας στη διεύθυνση http://loipoepikouriko.moh.gov.gr/Home.aspx.

Σύμφωνα με το υπουργείο, «σκοπός της νέας εφαρμογής είναι o εκσυγχρονισμός και η επιτάχυνση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), καθώς και η αποτύπωση του αριθμού των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε: Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΦΠΥΥ), Νοσοκομεία και κεντρικές υπηρεσίες των ΔΥΠε, στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, το ΕΚΕΑ, τον ΕΟΦ, την ΑΕΜΥ για το νοσοκομείο Θήρας, το ΕΚΑΒ (κεντρική υπηρεσία/παραρτήματα) και τον ΕΟΠΥΥ (κεντρική υπηρεσία/περιφερειακές υπηρεσίες), εντός της γεωγραφικής αρμοδιότητας της ΔΥΠε στην οποία λειτουργούν.

Δικαίωμα συμμετοχής στη νέα διαδικασία έχουν όσοι κατέχουν τα υποχρεωτικά προσόντα ανά Κατηγορία και Κλάδο.
 
Στη νέα διαδικασία δε μπορούν να συμμετέχουν όσοι: α) έχουν υπερβεί το 65 έτος της ηλικίας του, και β) κατέχουν άλλη θέση ως επικουρικό προσωπικό ή υπηρετούν ως προσωπικό σε Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟμΥ) 

Το υπουργείο διευκρινίζει ότι η εν λόγω διαδικασία δεν αφορά προκήρυξη θέσεων αλλά καταγραφή των προτιμήσεων των υποψήφιων, ώστε οι φορείς σύμφωνα με τις ανάγκες και τη οικονομική τους κατάσταση να αντλήσουν προσωπικό από τους ηλεκτρονικούς πίνακες υποψηφίων που θα προκύψουν.   
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση στη διεύθυνση http://loipoepikouriko.moh.gov.gr/Home.aspx.
 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved