ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχονται 180 προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Proslipsis.gr | Αθήνα 5.6.2019, 20:22

Εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών πρόσληψης τακτικού προσωπικού 180 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μεταξύ των ειδικοτήτων περιλαμβάνονται ΠΕ Γεωπονικού, ΠΕ Κτηνιατρικού, ΠΕ Ιχθυολόγων, ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Γεωργικού - Κτηνοτροφικού, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Δοικητικου, ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού.

Η σχετική προκήρυξη θα εκδοθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές και ειδικότερα μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, καθώς μέχρι τότε ισχύει απαγόρευση προσλήψεων.

Ήδη το υπουργείο Εργασίας, με απόφασή του, καθόρισε τον αριθμό των θέσεων που πληρούνται από άτομα που προστατεύονται από τον ν. 2643/1998, δηλαδή άτομα με αναπηρία, πολύτεκνοι, τέκνα αντιστασιακών, κ.ά. Οι θέσεις αυτές εκχωρούνται στον ΟΑΕΔ, ο οποίος τις καλύπτει με μεγάλη καθυστέρηση (κατεβάστε την απόφαση).


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved