ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Τις επόμενες ημέρες: 33.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Proslipsis.gr | Αθήνα 4.9.2019, 11:54

Συνολικά 33.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών θα κάνει το υπουργειο Παιδείας τις προσεχείς ημέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Σήμερα, οι διευθύνσεις εκπαίδευσης θα καταγράψουν τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία της χώρας και θα εισηγηθούν την τοποθέτηση δασκάλων και καθηγητών. Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν κάποιες μέρες στη διάθεσή τους ώστε να απευθυνθούν στις διευθύνσεις εκπαίδευσης και στις περιφερειακές διευθύνσεις για την τοποθέτησή τους στα σχολεία πριν από την 11η Σεπτεμβρίου.

Η κ. Ζαχαράκη ανακοίνωσε επίσης ότι από φέτος στα σχολεία θα υπάρχει ο εκπαιδευτικός εμπιστοσύνης, ο οποίος θα καλλιεργεί σχέση εμπιστοσύνης με τους μαθητές, θα ανιχνεύει και θα συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων τους και είναι πιθανό να έχει λιγότερες ώρες διδασκαλίας στο ωράριό του, και ο υπεύθυνος κτηρίου, που δεν θα είναι εκπαιδευτικός αλλά άλλο πρόσωπο που θα επιλέγεται από τη διοίκησή του. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved