ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχονται 1.525 προσλήψεις στην Υγεία

Proslipsis.gr | Αθήνα 3.12.2019,16:39

Το υπουργείο Υγείας δρομολόγησε την πλήρωση των ακόλουθων θέσεων τακτικού προσωπικού: 1.300 θέσεων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία της χώρας, 175 θέσεων στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών νοσοκομείων (113 στην 1η ΥΠΕ και 62 στη 2η ΥΠΕ) και 50 ειδικότητας πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αθήνας.

Οι 1.300 θέσεις στα νοσοκομεία και οι 50 θέσεις στο ΕΚΑΒ θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ, ενώ οι 175 θέσεις στα ΤΕΠ από το υπουργείο Υγείας.

Σχετικά με το ΕΚΑΒ, εκδόθηκε η απαραίτητη απόφαση του υπουργείου Εργασίας που καθορίζει τις θέσεις των προστατευομένων του ν. 2643|1998, οι οποίες εκχωρούνται στον ΟΑΕΔ για να τις καλύψει μετά από καμιά δεκαριά χρόνια! Πρόκειται για τέσσερις θέσεις στο νομό Αττικής ΑμεΑ, Πολυτέκνων, Εθνικής Αντίστασης, Τριτέκνων.

Τις παραπάνω προσλήψεις ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Θυμίζουμε ότι τον μήνα Οκτώβριο ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας εξήγγειλε 1.500 προσλήψεις ιατρών στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα και 700 αγροτικών γιατρών, ενώ είπε ότι στον άμεσο προγραμματισμό του υπουργείου είναι και η πρόσληψη 1.300 νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και λοιπού παραϊατρικού προσωπικού. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved