ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Σε τροχιά υλοποίησης οι 2.450 προσλήψεις στην Υγεία

Proslipsis.gr | Αθήνα 21.1.2020, 06:26

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η εξαγγελθείσα προκήρυξη για την πλήρωση μέσω ΑΣΕΠ 2.450 θέσεων τακτικού προσωπικού σε Νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Ήδη καθορίσθηκαν από το υπουργείο Εργασίας 91 θέσεις της παραπάνω προκήρυξης που θα διατεθούν στον ΟΑΕΔ για να τις καλύψει -μετά από πολλά χρόνια!- με προστατευόμενους του ν. 2643/1998 (άτομα με αναπηρίες ή έχοντες την επιμέλειά τους, πολύτεκνοι, τέκνα αντιστασιακών, κ.ά.

H προκήρυξη θα περιλαμβάνει κυρίως θέσεις νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού, ενώ θα υπάρχουν και ορισμένες διοικητικού προσωπικού.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με τη συνήθη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας, όπου συνεκτιμώνται τα ειδικά προσόντα των υποψηφίων και διάφορες ιδιότητες, ή μόνον ιδιότητες αν πρόκειται για την κατηγορία ΥΕ (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης).

Η προκήρυξη αναμένεται να ανακοινωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα από το ΑΣΕΠ σύντομα, ταυτόχρονα με την αποστολή της στο Εθνικό Τυπογραφείο για εκτύπωση και δημοσιοποίηση λίγες ημέρες αργότερα. Σε αυτήν θα αναγράφεται και η προθεσμία των είκοσι ημερών που θα έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλλουν την αίτησή τους.

Η απόφαση του υπουργείου Εργασίας για την κατανομή των θέσεων των προστατευομένων του ν. 2643/1998 δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 5054|2020. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved