ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται προκήρυξη ΑΣΕΠ με 841 τακτικές θέσεις (30/3/2007)
 


Αθήνα 30.3.2007, 12:45
Προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο στάλθηκε από το ΑΣΕΠ προκήρυξη που προβλέπει την πλήρωση 841 τακτικών θέσεων της κατηγορίας Υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) σε νοσηλευτικά ιδρύματα και άλλους φορείς του δημόσιου τομέα.

Πρόκειται για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Κ/2007, η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως μετά το Πάσχα. Σε αυτήν θα αναγράφεται και η εικοσαήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, η οποία δεν έχει προς το παρόν καθορισθεί.

Τις θέσεις, που κατανέμονται πανελλαδικά και θα καλυφθούν μέσω ΑΣΕΠ με την διαδικασία της σειράς προτεραιότητας, μπορούν να διεκδικήσουν απόφοιτοι τριτάξιου Γυμνασίου και παλαιού τύπου Δημοτικού Σχολείου (πριν το 1980), ηλικίας άνω των 20 ετών. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

- Επιμελητών δικαστηρίων, επιμελητών, βιβλιοδετών, σιδηρωτριών, μεταφορέων ασθενών, γενικών καθηκόντων, τραπεζοκόμων, καθαριστριών, προσωπικού καθαριότητας, κλητήρων – θυρωρών, αποθηκαρίων, βοηθών αποθηκαρίων, βοηθών θαλάμων, συνοδών ανελκυστήρων, μεταφορέων ασθενών, νοσοκόμων – φυλάκων ασθενών, εργατών, υγειονομικού προσωπικού, προσωπικού εστίασης, φυλάκων – νυχτοφυλάκων, ιματισμού, οδηγών αυτοκινήτων, νεκροτόμων, βοηθών μαγείρου, λατζέρηδων.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τα ακόλουθο σύστημα μοριοδότησης:

Α. Αριθμός τέκνων
- Για καθένα από τα δύο πρώτα ανήλικα τέκνα: 100 μονάδες
- Για καθένα από τα επόμενα ανήλικα τέκνα: 200 μονάδες
- Αν ο υποψήφιος είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας: 300 μονάδες

Β. Χρόνος ανεργίας

- Για κάθε εξάμηνο και έως 8 συνολικά: 50 μονάδες

Γ. Εμπειρία
- Για τους πρώτους δώδεκα μήνες: 5 μονάδες ανά μήνα.
- Για τους επόμενους δώδεκα μήνες: 8 μονάδες ανά μήνα.
- Για τους επόμενους δώδεκα μήνες: 9 μονάδες ανά μήνα.
- Για τους επόμενους δώδεκα μήνες: 8 μονάδες ανά μήνα.
- Για τους επόμενους δώδεκα μήνες: 5 μονάδες ανά μήνα.
* Για τον υπολογισμό των μονάδων στο κριτήριο της εμπειρίας υπολογίζεται και ο χρόνος που διανύθηκε βάσει συμβάσεων μιας ημέρας. Τα μόρια της εμπειρίας προσαυξάνονται κατά 50% για όσους αποδεικνύουν τέτοια στον φορέα που διεκδικούν θέση.

Δ. Ηλικία
- Έως και 24 ετών: 50 μονάδες
- Ανω των 24 έως και 30 ετών: 75 μονάδες.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στο συνολικό βαθμό προηγείται αυτός που έχει περισσότερες μονάδες στο πρώτο κριτήριο και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο και ούτω καθεξής. Αν και πάλι ισοβαθμούν, προηγείται αυτός που έχει απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου και μεταξύ αυτών αυτός που έχει το μεγαλύτερο βαθμό.

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τις θέσεις ανά Νομαρχία, Φορέα και κλάδο - ειδικότητα.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Οι θέσεις αναλυτικά (αρχειο pdf 418 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved