ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Σε ποιούς δήμους θα προσληφθούν 1.142 Γυμναστές

Proslipsis.gr | Αθήνα 1.9.2020, 11:47

Συνολικά 1.142 εποχικές θέσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής θα πληρωθούν σταδιακά στους δήμους και στα νομικά πρόσωπα αυτών, στο πλαίσιο της υλοποίησης των ετησίων Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) περιόδου 2020-21.

Οι προσληφθέντες επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου Π.Α.γ.Ο (υπουργική απόφαση τ. Β’ 461/2020), με σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος, διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Τις προσκλήσεις των θέσεων αυτών τις δημοσιεύει η Proslipsis όταν εκδίδονται στην υποκατηγορία «Προσλήψεις εποχικού προσωπικού».

Η σχετική εγκριτική απόφαση για τις παραπάνω προσλήψεις, που συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών και Πολιτισμού και Αθλητισμού, δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β', αρ. 3615|2020.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved