ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
2.000 νοσηλευτές από τους "κυλιόμενους πίνακες" ΑΣΕΠ (29/9/07)

 

Αθήνα 29.9.2007, 22:06
Οι περίπου 2.000 νοσηλευτές που θα προσληφθούν κατά το προσεχές διάστημα στα δημόσια νοσοκομεία θα επιλεγούν από τους λεγόμενους "κυλιόμενους πίνακες" του ΑΣΕΠ και όχι με την οργάνωση νέας διαδικασίας πρόσληψης με σειρά προτεραιότητας.

Τα παραπάνω άφησε να εννοηθούν σήμερα ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στη Θεσσαλονίκη με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της Βορείου Ελλάδος και τους Διοικητές των Υγειονομικών Σχηματισμών της ευρύτερης περιοχής, με αντικείμενο τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στον τομέα της Υγείας.

Όπως είπε, "εχουν ωριμάσει πλέον οι διαδικασίες, άρχισαν να εκδίδονται οι διαπιστωτικές πράξεις και χιλιάδες νοσηλευτές περνούν το κατώφλι του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Χθες μάλιστα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ και προέκυψαν σημαντικές αποφάσεις. Περίπου 2.000 νοσηλευτές, εκ των οποίων περίπου 1.000 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, θα προσληφθούν από τους κυλιόμενους πίνακες μέσα σε χρονικό διάστημα 2 μηνών.  Δηλαδή παρακάμπτονται οι παλιές γνώριμες διαδικασίες, ενώ τηρούνται στο ακαριαίο οι προδιαγραφές και οι προϋποθέσεις του ΑΣΕΠ".  

Οι "κυλιόμενοι πίνακες" του ΑΣΕΠ δημιουργούνται μετά από την οργάνωση κάποιας διαδικασίας πρόσληψης με σειρά προτεραιότητας για οριμένες ειδικότητες και ειδικότερα για αυτές των νοσηλευτών - παραϊατρικών και των πληροφορικάριων. Περιλαμβάνουν ονόματα μη διοριστέων οι οποίοι καλούνται σταδιακά να καταλάβουν θέση τακτικού προσωπικού, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του φορέα. Οι πίνακες αυτοί ισχύουν εννέα μήνες.

 

 

 

   

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved