ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Φως για τον διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομικών (3/10/07)

 

Αθήνα 3.10.2007, 11:14
Ο περίφημος διαγωνισμός του υπουργείου Οικονομικών για εφοριακούς, τελωνειακούς και άλλες ειδικότητες, που μερικοί επίμονα συντηρούν στην επικαιρότητα εδώ και περίπου δύο χρόνια, μόλις τώρα άρχισε να κινείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Proslipsis, ο πρόεδρος τους ΑΣΕΠ κ. Γιώργος Βέης επικοινώνησε με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γεώργιο Αλογοσκούφη και του πρότεινε να διεξαχθεί ένας ενιαίος γραπτός διαγωνισμός, στον οποίο θα ενταχθούν και οι περίπου 170 θέσεις του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Ο κ. Αλογοσκούφης αποδέχθηκε την πρόταση και υποσχέθηκε να κινήσει τις διαδικασίες για την έγκριση πλήρωσης των θέσεων και την υποβολή σχετικού αιτήματος στο ΑΣΕΠ. Έτσι, ο χρόνος διεξαγωγής του διαγωνισμού εξαρτάται από το χρόνο που το υπουργείο Οικονομικών θα υποβάλει αίτημα στο ΑΣΕΠ. Σε περίπτωση που το αίτημα υποβληθεί σύντομα το ΑΣΕΠ θα διοργανώσει το διαγωνισμό πριν από τις εξετάσεις του τεστ γενικών γνώσεων και δεξιοτήτων.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών έχουν ζητήσει από τον υπουργό τους την έγκριση πρόσληψης περίπου 1.000 τελωνειακών, 800 εφοριακών και 200 άλλων ειδικοτήτων (δημοσιονομικών, χημικών, κ.λπ.). Η πρόσληψη προβλέπεται να γίνει μέσω γραπτού διαγωνισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved