ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Οι 1.586 θέσεις διοικητικών της νέας προκήρυξης ΑΣΕΠ (4/10/07)
 


Αθήνα 4.10.2007, 12:32
Τις περίπου 1.586 θέσεις της επικείμενης προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη διοικητικού προσωπικού σε φορείς του δημόσιου τομέα, παρουσιάζει πρώτη η Proslipsis.

Οι θέσεις αφορούν αρκετές ειδικότητες των κατηγοριών πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα καλυφθούν με τη γνωστή διαδικασία της σειράς προτεραιότητας (άρθρο 18 του ν. 2190/94), με διαδικασία που θα οργανώσει το ίδιο το ΑΣΕΠ.

Η προκήρυξη αυτή έχει όμως μια ιδιαιτερότητα. Επειδή πολλές από τις θέσεις αφορούν αμιγώς διοικητικό προσωπικό, για τις θέσεις αυτές δεκτοί θα γίνονται όλοι οι τίτλοι σπουδών.

Κατά τα άλλα, τα απαιτούμενα από τους υποψηφίους γενικά προσόντα θα είναι τα εξής:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες Ε.Ε., Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και
Ομογενείς αλλοδαποί, που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο.
2. Να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1986.
3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
4. Να είναι ποινικά εντάξει.
5. Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν απαιτείται για τους πολίτες κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, για τους οποίους δεν προβλέπεται στη χώρα τους τέτοιο κώλυμα.

Η προκήρυξη θα εκδοθεί το Νοέμβριο και θα δημοσιευθεί στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύονται όλες οι προκηρύξεις τακτικού προσωπικού που ελέγχονται από το ΑΣΕΠ, καθώς και αυτές των ΔΕΚΟ που δεν ελέγχονται από το Δημόσιο. Ακολούθως οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν στην διάθεσή τους είκοσι μέρες για να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τις θέσεις της προκήρυξης.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Οι 1.586 θέσεις ( αρχείο pdf 298 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved