ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται γραπτός διαγωνισμός και στην Εθνική Τραπέζα (6/11/07)


Αθήνα 7.11.2007, 14:16
Αίτημα στο ΑΣΕΠ για τη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού πρόσληψης τακτικού προσωπικού θα υποβάλει προσεχώς η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις πρώτες, πρώιμες πληροφορίες, ο αριθμός των θέσεων που θα προκηρυχθούν θα είναι λιγότερες από αυτές του τελευταίου διαγωνισμού 2004 (119 θέσεις), ενώ η επιλογή του προσωπικού θα γίνει με γραπτό διαγωνισμό, με το σύστημα των πολλαπλών επιλογών και κατά το πρότυπο του διαγωνισμού 2004. Στις εξετάσεις ενδέχεται ωστόσο να εισαχθεί και τεστ γενικών γνώσεων και δεξιοτήτων.

Αν και δεν ανήκει στο δημόσιο τομέα, αφού τα τελευταία χρόνια λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, η Εθνική Τράπεζα συνηθίζει να αναθέτει τις προσλήψεις της στο ΑΣΕΠ, κάνοντας χρήση μιας διάταξης του ν. 2190/94 που το επιτρέπει.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved