ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Ολυμπιακή: Ανώμαλη προσγείωση και για την προκήρυξη; (5/12/07)


Αθήνα 5.12.2007, 13:54
Τη στιγμή που η Ολυμπιακή Αεροπορία ετοιμάζεται για… ανώμαλη προσγείωση και ο αρμόδιος υπουργός αναζητεί θέσεις εργασίας για το τακτικό και έκτακτο προσωπικό της, το ΑΣΕΠ συνεχίζει κανονικά τις διεργασίες έκδοσης προκήρυξης για την πλήρωση 714 τακτικών θέσεων της… πολύπαθης εταιρείας, αναμένοντας την έγκριση του προσχεδίου από την διοίκησή της.

Η Proslipsis έθεσε το θέμα στον πρόεδρο του ΑΣΕΠ κ. Γιώργο Βέη για να λάβει την απάντηση ότι εφόσον η εταιρεία δεν έχει ζητήσει το «πάγωμα» της προκήρυξης το ΑΣΕΠ είναι υποχρεωμένο να την κρατάει «ανοικτή».

Σημειώνεται ότι η προκήρυξη αφορά κυρίως την μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού της εταιρείας προκειμένου αυτό να κατοχυρώσει εργασιακά δικαιώματα και να προσβλέπει σε μόνιμη θέση σε άλλους φορείς του δημόσιου τομέα στην περίπτωση που η εταιρεία σταματήσει τη λειτουργία της ή συρρικνωθεί.

Εξελίξεις γύρω από το θέμα αναμένονται σύντομα, ίσως και εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved