ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Με γραπτό διαγωνισμό οι 890 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ; (7/2/08)


Αθήνα 7.2.2008, 13:12
Αν ερμηνεύουμε σωστά τη νομοθεσία (που την ερμηνεύουμε) τότε η πλήρωση των 890 θέσεων τακτικού προσωπικού του ΟΑΕΔ, που εγκρίθηκε σήμερα από την τριμελή επιτροπή και που δημοσιεύουμε σε άλλες σελίδες, θα γίνει μέσω γραπτού διαγωνισμού που θα οργανώσει το ΑΣΕΠ.

Στην εγκριτική απόφαση της επιτροπής αναφέρεται ρητά ότι οι θέσεις θα πληρωθούν σύμφωνα με τα άρθρα 15-17 του ν. 2190/94 και ορισμένα μεταγενέστερα που τα τροποποιούν. Τα συγκεκριμένα άρθρα «φωτογραφίζουν» ξεκάθαρα γραπτό διαγωνισμό. Θα πρέπει ωστόσο να επισημανθεί ότι είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις καθώς το ΑΣΕΠ έχει πλήρη άγνοια για το γεγονός. Επίσης, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι η απόφαση θα παραμείνει ως έχει, καθώς ο τελικός λόγος ανήκει στην Ανεξάρτητη Αρχή, η οποία νομιμοποιείται να ζητήσει οι θέσεις να πληρωθούν με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας.   

Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις της εγκριτικής απόφασης είναι: 536 ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, 134 ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού και 220 ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού (δείτε το σχετικό δημοσίευμα).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved