ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Προκήρυξη ΑΣΕΠ με 257 θέσεις (και γεωτεχνικών) στο Εθνικό Τυπογραφείο (6/3/08)
 


Αθήνα 6.3.2008,
Στο Εθνικό Τυπογραφείο προς εκτύπωση έστειλε σήμερα το ΑΣΕΠ προκήρυξη για την πλήρωση 257 θέσεων τακτικού προσωπικού σε φορείς και υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, στις Περιφέρειες  και στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου - Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Πρόκειται για την προκήρυξη με κωδικό 1K/2008, η οποία θα δημοσιευθεί σε περίπου 10 ημέρες στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ενω ακολούθως και επί είκοσι ημέρες θα υποβάλλονται αιτήσεις. Οι θέσεις θα πληρωθούν με τη συνήθη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας.

Οι θέσεις, τις οποίες παρουσίασε η Proslipsis παλαιότερα, αφορούν αρκετές ειδκοτήτες των κατηγοριών πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (θα τις βρείτε στο συνημμένο αρχείο).

* Στο συνημμένο οι 257 θέσεις της νέας προκήρυξης ΑΣΕΠ. 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Οι 257 θέσεις (αρχείο pdf 330 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved