ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Οι 1.144 θέσεις τακτικού προσωπικού του υπουργείου Οικονομικών (αναλυτικός πίνακας)
 


Αθήνα 1.4.2008, 16:48
Συνολικά 1.144 θέσεις τακτικού προσωπικού θα πληρωθούν στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών μέσω γραπτού διαγωνισμού και διαδικασίας με σειρά προτεραιότητας που θα οργανώσει το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με το σχέδιο προκήρυξης του υπουργείου, που έφτασε σήμερα στην Ανεξάρτητη Αρχή, με γραπτό διαγωνισμό θα καλυφθούν 971 θέσεις εφοριακών και τελωνειακών, ενώ με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας θα καλυφθούν οι υπόλοιπες 173 θέσεις που αφορούν τεχνικούς κυρίως κλάδους - ειδικότητες και ειδικότερα: πολιτικών μηχανικών ΠΕ, μηχανικών αγρονόμων - τοπογράφων ΠΕ,  πληροφορικής - μηχανικών Η/Υ ΠΕ, Χημικών ΠΕ, μηχανικών δομικών έργων ΤΕ, μηχανικών τοπογράφων ΤΕ, πληροφορικής ΤΕ, χημικών εργαστηρίων ΔΕ και επιμελητών ΥΕ, φυλάκων - νυχτοφυλάκων ΥΕ (αναλυτικό πίνακα με τις θέσεις θα βρείτε παρακάτω, στο συνημμένο αρχείο).

Ο γραπτός διαγωνισμός, μέσω του οποίου θα καλυφθούν οι 971 θέσεις εφοριακών και τελωνειακών, θα περιλαμβάνει επίσης και 133 θέσεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, 120 θέσεις ΔΕ στην Τράπεζα Αττικής και περίπου 400 θέσεις στο ΙΚΑ. O εξετάσεις θα διεξαχθούν το φθινόπωρο με την μέθοδο των πολλαπλών επιλογών. Νωρίτερα αναμένεται ότι θα εκδοθεί η προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας των 173 θέσεων.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι γ
ια όλες τις θέσεις του υπουργείου Οικονομικών (1.144) θα ζητείται γνώση ξένης γλώσσας σε επίπεδο πολύ καλό, ενώ ανώτατο όριο ηλικίας θα τίθεται μόνο για τις θέσεις χημικών ΠΕ και θα είναι τα 40 έτη. Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο διαδικασίες θα παρουσιάσει η Proslipsis το προσεχές διάστημα.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πίνακα με την κατανομή των 1.144 θέσεων ανά κλάδο - ειδικότητα και νομαρχία, από τον οποίο όμως δεν έχουν αφαιρεθεί οι θέσεις του ν. 2643/98 (για άτομα με αναπηρίες, πολυτέκνους κ.λπ.), οι οποίες εκχωρούνται στον ΟΑΕΔ για να τις καλύψει... μετά από καμιά δεκαριά χρόνια!

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τις 1.444 θέσεις (αρχείο pdf 269 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved