ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Οι 917 θέσεις της νέας προκήρυξης ΑΣΕΠ (αναλυτικός πίνακας) (4/4/08)
 


Αθήνα 4.5.2008, 15:23
Τις θέσεις μιας ακόμη προκήρυξης που αναμένεται να εκδώσει το ΑΣΕΠ ίσως και μέσα στον Απρίλιο, παρουσιάζει η Proslipsis (θα τις βρείτε παρακάτω στο συνημμένο).

Η προκήρυξη περιλαμβάνει 917 θέσεις τακτικού προσωπικού των κατηγοριών πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τεχνικών και άλλων ειδικοτήτων, σε φορείς των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, σε Περιφέρειες κ.λπ.

Aνάμεσα στις θέσεις περιλαμβάνονται: Θετικών επιστημών ΠΕ, Μηχανικών ΠΕ, ιατρών ΠΕ, πολιτικών μηχανικών ΠΕ, τοπογράφων μηχανικών ΠΕ, Αρχιτεκτόνων μηχανικών ΠΕ, ηλεκτρολόγων μηχανικών ΠΕ, πληροφορικής ΠΕ, περιβαλλοντολόγων ΠΕ, τηλεπικοινωνιακών ΠΕ, γραφικών τεχνών ΤΕ, πληροφορικής ΤΕ, μηχανικών ΤΕ, κοινωνικής εργασίας ΤΕ, μηχανολόγων ΤΕ, ηλεκτρολόγων ΤΕ, τοπογράφων ΤΕ, τηλεπικοινωνιακών ΤΕ, ηλεκτρονικών ΤΕ, τυπογραφίας ΔΕ, ηλεκτρολόγων ΔΕ, οδηγών ΔΕ, τεχνικών σχεδιαστών ή δομικών έργων ΔΕ, θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων ΔΕ, υποστήριξης συστημάτων υπολογιστών ΔΕ, συγκολλήσεων - μεταλλικών κατασκευών ΔΕ, μηχανολογίας - εργαλειομηχανών ΔΕ, ελαιοχρωματιστών ΔΕ και πολλές άλλες ειδικότητες.

Σημειώνεται ότι για αρκετές ειδικότητες της ΔΕ κατηγορίας αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν και απόφοιτοι ΥΕ κατηγορίας, οι οποίοι θα προσληφθούν μόνο σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις από αποφοίτους ΔΕ. 

Οι θέσεις θα πληρωθούν μέσω της διαδικασίας της σειράς προτεραιότητας, ενώ η προκήρυξη θα εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο και θα διατίθεται δωρεάν στο κοινό από τα γραφεία του και τον δικτυακό του τόπο
www.et.gr.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πίνακα με την τελική κατανομή των θέσων ανά φορέα και νομαρχία.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τις θέσεις (αρχείο excel 88 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved