ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχονται δύο προκηρύξεις ΑΣΕΠ για 2.311 προσλήψεις (5/5/08)
 


Αθήνα 5.5.2008, 22:32
Συνολικά 2.311 θέσεις τακτικού προσωπικού σε φορείς του δημόσιου τομέα θα καλυφθούν μέσω δύο προκηρύξεων που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ τις προσεχείς εβδομάδες, με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας.

Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πλήρωση 1.394 θέσεων σε νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και ειδικότερα 134 Πανεπιστημιακής, 803 Τεχνολογικής και 457 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες που ζητούνται (πίνακας στα συνημμένα) είναι οι εξής:
- Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ): Νοσηλευτικής
- Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ): Επισκεπτών Υγείας, Μαιών, Μαιευτικής, Νοσηλευτικής, Ραδιολογίας - Ακτινολογίας
- Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ): Αδελφών Νοσοκόμων, Νοσηλευτικής.

Η δεύτερη προκήρυξη προβλέπει την πλήρωση 917 θέσεων σε υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, σε υπουργεία, Περιφέρειες και σε άλλους φορείς του δημόσιου τομέα. Οι θέσεις (πίνακας στα συνημμένα) αφορούν τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ και τους ακόλουθους κλάδους - ειδικότητες:
- Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ): Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων, Τεχνικών, Πληροφορικής, Φυσικών Ιατρικής - Ακτινοφυσικών, Ιατρών, Ψυχολόγων, Περιβαλλοντολόγων, Τηλεποικοινωνιακών, Περιβάλλοντος, Μεταλλειολόγων
- Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ): Γραφικών Τεχνών, Ηλεκτρονικών, Πληροφορικής, Κοινωνικής Εργασίας, Μηχανικών, Φυσικοθεραπευτών, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής, Κλωστοϋφαντουργών, Μηχανικών, Μηχανολόγων, Τοπογράφων, Τηλεποικοινωνιακών,  
- Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ): Τυπογραφίας, Ηλεκτρολόγων, Οδηγών Αυτοκινήτου, Ειδικών Πυρασφάλειας, Δομικών Έργων, Σχεδιαστών, Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων, Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών, Παιδονόμων, Συγκολλητών Εξαρτημάτων Αεροσκαφών, Μηχανουργών Αεροσκαφών, Ελασματουργών Αεροσκαφών, Ειδικών Κινητήρων Αεροσκαφών, Ηλεκτροτεχνιτών Αεροσκαφών, Υδραυλικών Συστημάτων Αεροσκαφών,  Ειδικών Οργάνων Αεροσκαφών, Τεχνιτών Χρώσεως, Ειδικών Συνθετών, κ.ά.

Σημειώνεται ότι για αρκετές θέσεις της ΔΕ κατηγορίας αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν και απόφοιτοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), θα αξιολογούνται όμως μόνο σε περίπτωση που δεν εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποψήφιοι της κατηγορίας ΔΕ.

Οι προκηρύξεις θα δημοσιευθούν στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, το οποίο θα διατίθεται δωρεάν από τα κεντρικά γραφεία του Εθνικού Τυπογραφείου και από τα παραρτήματά του, καθώς και από δικτυακό του τόπο στη διεύθυνση www.et.gr (τεύχος ΑΣΕΠ). Αιτήσεις και δικαιολογητικά θα αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά μετά την έκδοση των προκηρύξεων και για διάστημα τουλάχιστον 20 ημερών.

Στα συνημμένα αρχεία παρατίθενται πίνακες με την κατανομή των γενικών θέσεων, δεν έχουν δηλαδή αφαιρεθεί εκείνες που δίνονται σε κοινωνικές ομάδες όπως οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, οι ομογενείς, κ.λπ.

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε:
1. Τις 1.394 γενικές θέσεις της προκήρυξης για τα νοσοκομεία
2. Τις 917 γενικές θέσεις της προκήρυξης του ΓΕΕΘΑ, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, των Υπουργείων κ.λπ.

 

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Οι 917 θέσεις του ΓΕΕΘΑ, ΥΠΑ, Υπουργείων, κ.λπ. (αρχείο pdf 138 kb)
Οι 1.394 θέσεις των νοσοκομείων (αρχείο pdf 194 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved